Ръководството на Интер е отправило изненадващо запитване към Манчестър Юнайтед за възможността

...
Ръководството на Интер е отправило изненадващо запитване към Манчестър Юнайтед за възможността
Коментари Харесай

Интер търси да реши проблемите в защита с Хари Магуайър

Ръководството на Интер е отправило изненадващо питане към Манчестър Юнайтед за опцията да притегли чартърен капитана на „ алените дяволи “ Хари Магуайър, твърди " Дейли Мейл ".

Грандът от Милано търси централен защитник, който вероятно да замести Милан Шкриняр. Словакът призна, че към този момент е подписал прелиминарен контракт с Пари Сен Жермен, само че парижани се пробват да се договорят с Интер да го вземат още в този момент.

„ Нерадзурите “ в действителност първо са се пробвали да привлекат съотборника на британския национал в Юнайтед Виктор Линдельоф. От „ Олд Трафорд “ обаче са отказали да пуснат шведа.

Най-скъпият бранител, който бе титуляр за Англия на Световното състезание в Катар, се трансформира в дълбока запаса при Ерик загар Хаг, който избира да залага на Рафаел Варан и Лисандро Мартинес, като даже в няколко случая използва Люк Шоу като централен бранител. Въпреки това по-рано през този месец британските медии осведомиха, че клубът от „ Олд Трафорд “ е отказал да пусне Магуайър чартърен в Уест Хам. Най-вероятно отговорът и в този момент ще бъде същият. 

29-годишният състезател също желае да изчака до лятото, с цел да вземе решение за бъдещето си, като се надява през този сезон въпреки всичко да завоюва трофей с екипа на Манчестър Юнайтед. Именно в шампионатите за вътрешните купи Магуайър има по-голям късмет да играе, както бе и в събота против Рединг, когато той стартира като титуляр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР